Meny
Forbruksmaterialer og driftsstoffer
 • Home ❯
 • Forbruksmaterialer og driftsstoffer
Schließen
Tjenestenummer

Telefon kontor - service - service vakt - salg - bestillinger.

800BILVASK (8002458275)

Hovedkvarter

WashTec Bilvask

 

Besøksandresse: Slependveien 108
Postadresse: Slependveien 108, 1396 Billingstad 

 

E post service:       support@washtec.no
E post salg:           tkarlsen@washtec.no
E post bestillinger: bestilling@washtec.no 

 

Kontakt personer service:

Lars Sandstad
Telefon: 004790948100
e post: lsandstad@washtec.no 

 

Kontakt person salg:

Tom Viktor Karlsen
Telefon: 004791880778
e post: tkarlsen@washtec.no 

Kontakt skjema

Forbruksmaterialer og driftsstoffer

De høyeste krav,
ned til den minste detalj.

Strålende vaskeresultater får du ikke bare med den beste teknikken. Det er like viktig med en intelligent tilpassing av maskinen med vaskematerialene og vaskekjemien. Med vaskebørster fra WashTec og kjemien fra vårt datterselskap AUWA får du de beste resultatene, tilfredse kunder og høy avsetning.

WAT_Waschchemie.jpg

Sterke partnere: WashTec og AUWA kjemi

AUWA kjemi er det ideelle supplementet til vasketeknikken fra WashTec. Alle AUWA kjemiprodukter er optimalt tilpasset bruk med WashTec portalanlegg, vaskehaller og SB-vaskeanlegg. De utvikles og produseres i tett samarbeid med WashTec utviklingsavdeling. Slik kan vi bruke synergiene optimalt – og få det beste resultatet for deg og kundene dine.

AUWA kjemi skåner bil lakk, børster, tekstiler og anlegg. Den gir strålende vaske- og tørkeresultater, uten striper eller forstyrrende slør. Alle AUWA kjemiprodukter overholder selvsagt høye miljøstandarder. 

Innovative produkter og prosesser

AUWA kjemi overbeviser med intelligente løsninger for optimale prosesser, lett håndtering og de beste vaskeresultatene.

Et godt eksempel er Advanced Chemical System (ACS): Med kompakte og håndterlige beholdere gjør det etterpåfyllingen svært enkelt, raskt og rent. Enda et eksempel: Serien TecsLine. Den består av vaske- og pleieprodukter som er optimalt tilpasset hverandre og garanterer toppresultater i hvert trinn av prosessen. Fra forhåndsrengjøring til tørking av kjøretøyet. TecsLine er egnet for bruk i vaskehaller, portalvaskeanlegg og SB-vaskeanlegg.

Miljøvennlige oppskrifter

Ved utvikling og produksjon av AUWA kjemiprodukter overholdes de høyeste miljø- og helsestandardene. Innholdstoffer som er giftige og miljøfarlige blir prinsipielt ikke brukt. Farge- og duftstoffer, emulgatorer og lignende stoffer unngås, så vidt som mulig.

Alle produkter i AUWA ecoline er biologisk nedbrytbare, miljøvennlige og har en utmerket separasjon i vannbehandlingsanlegg.

Enestående på markedet: Hele sortimentet er uten nitrilotrieddiksyre (NTA). Utvalgte AUWA produkter oppfyller i tillegg kravene til ÖNORM, til Nordic Ecolabels (Nordic Swan) og DHI-norm.

Alle AUWA vaskekjemiprodukter er konsentrater som automatisk fortynnes og doseres i vaskeanleggene. På grunn av den svært konsentrerte virkestoffsammensetningen kan de doseres sparsommelig. Ved å bruke konsentrater kan forbruket, transportkostnadene og avgassemisjonene reduseres med inntil 70 prosent.

Mer om AUWA kjemiprodukter finner du her.

waschbuersten.jpg

SofTecs® og SofTecs² – revolusjonen blant vaskematerialene

Strålende lakk, rett etter vasken og under hele levetiden til bilen: SofTecs® og SofTecs² fra WashTec gjør det mulig. Begge vaskebørstene vasker biler spesielt skånsomt og de etterlater ingen slitasjespor i lakken. SofTecs² utmerker seg gjennom finere og lengre filamenter – for en enda mer effektiv rengjøring av fuger, sprekker og kanter.

Under SofTecs® vasken integreres forhåndsvasken i vaskeprogrammet. Dette gjør at du kan øke vaskeprisene og få mer avsetning og gevinst. I en testsammenligning av vaskematerialer, utført av ADAC, vant SofTecs®

Dine fordeler:

 • Skånsom vask – uten slitasjespor på bilens lakk.
 • Vedvarende glans - lakken beholder glansen sin, også etter mange flere vask.
 • Høyere sjanser for mer omsetning – integrering av forhåndsvask i vaskeprogrammet rettferdiggjør høyere priser.
 • Forbedret rengjøringseffekt – de fine filamentene til SofTecs² vasker mer effektivt i sprekker, fuger og rundt kanter.
 • Lang levetid – inntil 50 000 vask.
ersatzteile.jpg

Reservedeler – beste tilgjengelighet til reservedeler, for rask respons

I tillegg til kvalitet er raskhet en avgjørende faktor for vedlikehold og reparasjon. Derfor satser vi på et desentralt lagerkonsept som garanterer beste tilgjengelighet til reservedeler, på hvert eneste sted. Og det er nøyaktig tilpasset hver region. For portalanlegg, vaskehaller, vaskeanlegg for nyttekjøretøy, SB-teknikk og vannbehandlingsanlegg. I tillegg har vårt sentrallager omtrent 20 000 reservedeler på lager – med levering neste morgen kl. 8.

Dine fordeler:

 • Dekkende, optimal levering av reservedeler i hele Europa.
 • Årevis tilgang til alle relevante deler for vaskeanlegg.
 • Miljøvennlig deponering av gamle deler.
 • Onlineshop med omfattende tilbud på reservedeler, kjemi, tilbehør og markedsføringsartikler.