Meny
Vaske- og pleiekjemi
Schließen
Tjenestenummer

Telefon kontor - service - service vakt - salg - bestillinger.

800BILVASK (8002458275)

Hovedkvarter

WashTec Bilvask

 

Besøksandresse: Slependveien 108
Postadresse: Slependveien 108, 1396 Billingstad 

 

E post service:       support@washtec.no
E post salg:           tkarlsen@washtec.no
E post bestillinger: bestilling@washtec.no 

 

Kontakt personer service:

Lars Sandstad
Telefon: 004790948100
e post: lsandstad@washtec.no 

 

Kontakt person salg:

Tom Viktor Karlsen
Telefon: 004791880778
e post: tkarlsen@washtec.no 

Kontakt skjema

Vaske- og pleiekjemi

Effektiv. Økonomisk.
Miljøvennlig.

Som komplett tilbyder innen bilvask satser vi på produktene til vårt datterselskap AUWA når det gjelder vaske- og pleiekjemi. Både når det gjelder rengjørings- og pleiemidler for bilvask, og når det gjelder spesielle løsninger for vannbehandling. Alle AUWA kjemiprodukter er effektive, økonomiske og tilsvarer høye miljøstandarder.

WAT_Waschchemie.jpg

Sterke partnere: WashTec og AUWA kjemi

AUWA kjemi er det ideelle supplementet til vasketeknikken fra WashTec. Alle AUWA kjemiprodukter er optimalt tilpasset bruk med WashTec portalanlegg, vaskehaller og SB-vaskeanlegg. De utvikles og produseres i tett samarbeid med WashTec utviklingsavdeling. Slik kan vi bruke synergiene optimalt – og få det beste resultatet for deg og kundene dine.

AUWA kjemi skåner bil lakk, børster, tekstiler og anlegg. Den gir strålende vaske- og tørkeresultater, uten striper eller forstyrrende slør. Alle AUWA kjemiprodukter overholder selvsagt høye miljøstandarder.

Innovative produkter og prosesser

AUWA kjemi overbeviser med intelligente løsninger for optimale prosesser, lett håndtering og de beste vaskeresultatene.

Et godt eksempel er Advanced Chemical System (ACS): Med kompakte og håndterlige beholdere gjør det etterpåfyllingen svært enkelt, raskt og rent. Enda et eksempel: Serien TecsLine. Den består av vaske- og pleieprodukter som er optimalt tilpasset hverandre og garanterer toppresultater i hvert trinn av prosessen. Fra forhåndsrengjøring til tørking av kjøretøyet. TecsLine er egnet for bruk i vaskehaller, portalvaskeanlegg og SB-vaskeanlegg.

Miljøvennlige oppskrifter

Ved utvikling og produksjon av AUWA kjemiprodukter overholdes de høyeste miljø- og helsestandardene. Innholdstoffer som er giftige og miljøfarlige blir prinsipielt ikke brukt. Farge- og duftstoffer, emulgatorer og lignende stoffer unngås, så vidt som mulig.

Alle produkter i AUWA ecoline er biologisk nedbrytbare, miljøvennlige og har en utmerket separasjon i vannbehandlingsanlegg.

Enestående på markedet: Hele sortimentet er uten nitrilotrieddiksyre (NTA). Utvalgte AUWA produkter oppfyller i tillegg kravene til ÖNORM, til Nordic Ecolabels (Nordic Swan) og DHI-norm.

Alle AUWA vaskekjemiprodukter er konsentrater som automatisk fortynnes og doseres i vaskeanleggene. På grunn av den svært konsentrerte virkestoffsammensetningen kan de doseres sparsommelig. Ved å bruke konsentrater kan forbruket, transportkostnadene og avgassemisjonene reduseres med inntil 70 prosent.

Mer om AUWA kjemiprodukter finner du her.