Meny
Schließen
Tjenestenummer

Telefon kontor - service - service vakt - salg - bestillinger.

800BILVASK (8002458275)

WashTec Bilvask

Besøksandresse: Slependveien 108
Postadresse: Slependveien 108, 1396 Billingstad

Kontakt personer service:

Lars Sandstad
Telefon: 004790948100

Kontakt person salg:

Tom Viktor Karlsen
Telefon: 004791880778

Kontakt skjema

Advanced Chemical System (ACS)

Etterpåfylling av kjemi – så enkelt som aldri før.

Med Advanced Chemical System (ACS) hører komplisert håndtering av tunge beholdere fortiden til. For dette intelligente beholdersystemet arbeider med kompakte og håndterlige 5-kg beholdere. Alt du behøver å gjøre er: Ta ut tom beholder, sett inn full beholder – det var det. Dette går fort og rent for seg, og uten fare for forveksling. Og selvsagt med samme rekkevidde. 

Mer komfort og sikkerhet

Advanced Chemical System - ein intelligentes Kartuschensystem

Som det første intelligente beholdersystemet i verden, overbeviser Advanced Chemical System (ACS) med mange fordeler. Gjør livet enklere og få mer tid, komfort, sikkerhet og kvalitet.

Dine fordeler med Advanced Chemical System

Spar tid:

Enkelt skifte av beholdere på maksimalt to minutter

ACS-beholderne kan lett låses opp og trekkes ut av docking-stasjonen med en vanlig skap lås. Skyv inn full beholder, la den låse seg fast, ferdig! Etter innskyvning fylles først reservetanken opp og anlegget kan brukes igjen umiddelbart. Skifte av beholder tar maksimalt to minutter.

Få mer komfort:

Skift beholdere, uten fare for forveksling

ACS-beholdere og systemet er forbundet med hverandre over RFID (Radio Frequency Identification). Maskinen registrerer om riktig beholder ble satt inn. Er dette tilfellet, og nivået er OK, så lyser en grønn LED-lampe. Er beholderen tom, så lyser det oransje. Mangler en beholder, så blinker lampen.

Få mer sikkerhet: 

Ufarlig håndtering av kjemikalier

Den spesielle låsen til ACS-beholdere åpnes først når den skyves inn i docking-stasjonen. Dermed er dette en ren utskiftning, personer kommer ikke i kontakt med rengjøringsmiddelet. Låsen forhindrer også at resterende væske flyter ut.

Få mer kvalitet:

Optimal dosering og forhindring av ueffektiv vask

På tross av at beholderne er håndterlige, og kun har en vekt på maksimalt 5,5 kg, har de en rekkevidde på 1000 til 2500 vaskeforløp. Den monterte reservetanken i docking-stasjonen dekker inntil 250 vaskeforløp. Dette forhindrer ueffektive vaskeforløp, uten kjemitillegg.

Dette kan muligens også være av interesse