Meny
Schließen
Kontakt kundesenter

For spørsmål om kjemikalier – service – reservedeler – service vakt – bestillinger – Prate med kontoret!

Ring: 22918180

WashTec Bilvask AS

Besøksandresse: Slependveien 108
Postadresse: Slependveien 108, 1396 Billingstad

Kontakt personer service:

Bjørn Guddal Hansen
Telefon: 004745234748

Kontakt person salg:

Tom Viktor Karlsen
Telefon: 004791880778

Kontakt skjema salg

iWash

Bilvask var aldri så individuelt som nå.

Hver bil er annerledes. Og hver bileier har spesielle krav til bilvasken. Med iWash gir du kundene dine nøyaktig det vaskeprogrammet som de trenger. Og som de ønsker seg: Individuelt, fleksibelt og bekvemt via touch-valg. Slik er fremtidens bilvask!

Den fleksible løsningen

Mann wählt am TMann wählt am Touchterminal intuitiv das Waschprogramm in der Autowaschanlage

Nå er det slutt på stive og forhåndsbestemte vaskeprogram i bilvaskanlegget. Kunder i dag forventer fleksibilitet og en enkel, intuitiv betjening når de velger hvilken vask de vil ha. Det er nettopp dette iWash tilbyr: Kunden får maksimal fleksibilitet når han velger hvilken bilvask han vil ha.

Innovativ teknikk detaljert

Mer fleksibilitet

Det kan ikke bli mer fleksibelt: Etter grunnprogrammet (hurtigvask, intensivvask eller perfekt pleie) kan brukeren velge mellom mange individuelle ekstraprogram. Fra "Intensiv mot insekter" over "Grov tilsmussing høytrykk", "Intensiv for felger", "Chassisvask" til ekstra pleieprogrammer. Dermed kan alle selv bestemme hvilken rengjøring som er den riktige akkurat nå.

Full oversikt

Etter utvalget beregner vaskeanleggets styring det optimale forløpet og viser kunden øyeblikkelig sluttpris og vasketiden for det valgte program. Dermed nyter ikke kundene bare individualitet, men de har også full oversikt.

Intuitiv betjening

Så enkelt som aldri før: Betjening av iWash gjøres lett over touchterminalen – før innkjøring i vaskeanlegget. Dermed har man en moderne og ukomplisert betjening, til og med når man vasker bilen: Det er ren og skjær kundevennlighet!

Dette kan muligens også være av interesse