Meny
header_produkte_autowaschanlage.jpg
  • Home ❯
  • Bilvaskanlegg fra WashTec
Schließen
Kontakt kundesenter

For spørsmål om kjemikalier – service – reservedeler – service vakt – bestillinger – Prate med kontoret!

Ring: 22918180

WashTec Bilvask AS

Besøksandresse: Slependveien 108
Postadresse: Slependveien 108, 1396 Billingstad

Kontakt personer service:

Bjørn Guddal Hansen
Telefon: 004745234748

Kontakt person salg:

Tom Viktor Karlsen
Telefon: 004791880778

Kontakt skjema salg

Bilvaskanlegg fra WashTec

Er en garanti for god vaske virksomhet.

Velkommen til en verden av kjøretøyvask: WashTec tilbyr bilvaskanlegg for enhver etterspørsel og ethvert behov, fra portalvaskeanlegg til vaskegater og selvbetjeningsvask til vaskeanlegg for nyttekjøretøy. Hos WashTec kan du i tillegg dra nytte av et omfattende utvalg av tjenester: fra planlegging og finansiering til støtte for markedsføring. Bruk vår erfaring for din suksess.

Bilvaskanlegg portefølje

WashTec er global markedsleder og innovatør innen bilvaskteknologi. Selskapet ble grunnlagt i 2000 gjennom en sammenslåing av California Kleindienst og Wesumat AG. I dag har WashTec hovedkontor i Augsburg og sysselsetter mer enn 1800 personer i mer enn 80 land, de fleste av dem eksperter innen bilvaskteknologi.

WashTec gir deg ikke bare innovativ vasketeknologi og kjemikalier. Vi er også tilgjengelige med et omfattende utvalg av tjenester for deg både før, under og etter kjøpet ditt. Eller planlegger du å kjøpe en vaskegate eller et vaskeanlegg? Våre erfarne medarbeidere vet hva som er viktig og riktig.

Portalvaskeanlegg

WashTec_Produkt_Heroes_SoftCare2_Pro_72dpi.jpg

Inngangen til bærekraftig vaskesuksess.

Portalvaskeanlegg fra WashTec er starten på en vellykket vaskevirksomhet. Enten du velger kompakt løsning på innkjøringsnivå, spesielt raske anlegg for høy vaskekapasitet eller høyeffektive anlegg med innovative funksjoner: WashTec portalvaskeanlegg oppfyller et bredt spekter av krav – og de høyeste forventningene til vaskeresultat, effektivitet og kostnadseffektivitet.

Kontakt >   Lær mer>

Vaskegater

WashTec_Produkt_Heroes_SoftLine2_Waschstrasse_72dpi.jpg

Skreddersydd for dine behov.

WashTecs vaskegate-konsept gir deg maksimal fleksibilitet i utformingen av din vaskebedrift: Velg blant en rekke vaske-, tørke- og pleiemoduler og design din egen vaskegate. Perfekt tilpasset vaskevolumet på stedet det ønskes etablert med fokus på dine kunders ulike krav.

Kontakt >   Lær mer>

Selv vask anlegg

WashTec_Produkt_Hero_JetWash_2017_72dpi.jpg

Lønnsomme løsninger for alle byer og steder.

WashTec tilbyr skreddersydde løsninger for selvbetjeningsanlegg som er fleksibelt tilpasset størrelsen på stedet der du bor. Og som begeistrer kundene dine: Med høy brukervennlighet, nyttige funksjoner og gode vaskeresultater. Lave driftskostnader og lange vedlikeholdsintervaller øker lønnsomheten – og omsetningen.

Kontakt >   Lær mer>

Digitale betalingsystemer

cms_washtec_digitalesysteme_iWash.jpg

Større komfort for operatør og kunder.

Vaskekunder liker det bekvemt. Gi dem komfortable løsninger som overbeviser dem – og gjør dem til lojale, faste kunder: Fra bruker- og betalingsprosesser og kundevennlige innkjøringskonsepter til individuell bilvask med iWash. Som operatør drar du også nytte av den største bekvemmeligheten med WashTec: Den praktiske online driftsadministrasjonen WashTec Plus. For maksimal kontroll og lønnsomhet.

Kontakt >   Lær mer>

Forbruksmateriell

cms_washtec_verbrauchsmaterialien_brushes.jpg

Optimalt tilpasset ditt anlegg.

Når det gjelder skinnende resultater, gjelder det å ha den beste vasketeknikken. Men minst like viktig er den intelligente koordineringen mellomanlegget og vaskemidler og kjemikalier. Vaskebørstene fra WashTec og de kjemikalske produktene er optimalt tilpasset WashTec portalanlegg, vaskegater og selvbetjeningsvask. For perfekte resultater, fornøyde kunder og din suksess.

Kontakt >   Lær mer>

Vaskeanlegg for nyttekjøretøy

WashTec_Produkt_Heroes_maxiwash_72dpi.jpg

Den tyngre vaskesektoren.

Er du på utkikk etter en lønnsom vaskeløsning for ditt spedisjonselskap, busselskap eller vaskeanlegg? Med WashTec finner du det: Velg mellom en rekke utstyrsalternativer som dekker dine individuelle behov. Alle vaskeanlegg  fra WashTec oppfyller de høyeste standardene når det gjelder kvalitet, vaskeresultater og kostnadseffektivitet. 

Kontakt >   Lær mer>

Vannbehandlings anlegg

201905-WashTec-AquaPur-Modular-750x424.jpg

Bærekraftig miljø skapes med vannrens.

Gjør noe godt for miljøet – og for kostnadsbalansen din: Med WashTecs innovative vannrens og gjenvinningsløsninger,  sparer du penger og bidrar aktivt til å skape et bærekraftig miljø. I tillegg oppfyller du alle juridiske krav til vannbehandling. Alle vannbehandlingsanlegg er optimalt tilpasset for bruk med WashTec kjemikalier.

Kontakt >   Lær mer>

Tilbehør

cms_washtec_zubehoer_mattenreinigung.jpg

Rund av et vellykket tilbud.

Utvid tilbudet til kundene med tilleggstjenester: Med støvsugere, matterengjøringsenheter, sprøyteutstyr og veksleautomater kan du gjøre vaskevirksomheten din komplett. Og dra nytte av ekstra inntektsmuligheter på en enkel måte.

Kontakt >   Lær mer>

Service og finansiering –  Vaskeanalyse med finanseringsplan

WashTec gir deg ikke bare innovativ vasketeknologi og kjemikalier. Vi er tilgjengelig for deg fra starten av med et omfattende utvalg av tjenester. Fra finansiering og hele planleggingsprosessen inkludert stedsanalyse til utvikling av et markedsføringskonsept, samt omsetning og kontroll av resultatene. Dra nytte av vår tekniske og økonomiske erfaring – for en vellykket vaskevirksomhet.

Kjøp bilvaskanlegg fra WashTec – inkludert service og finansiering

WashTec gir deg ikke bare innovativ vasketeknologi og kjemikalier. Vi er også tilgjengelige for deg med et omfattende utvalg av tjenester både før, under og etter kjøpet ditt. Fra finansiering og hele planleggingsprosessen inkludert stedsanalyse til utvikling av et markedsføringskonsept, samt omsetning og kontroll av resultatene. Dra nytte av vår tekniske og økonomiske erfaring – for lave kostnader og en vellykket vaskevirksomhet.

Kjøpe bilvaskanlegg til en rimelig pris

Har du planer om å kjøpe en vaskegate eller et vaskeanlegg? Våre erfarne medarbeidere vet hva som er viktig og riktig. De hjelper deg med å finne og implementere det optimale utstyret for stedet der du er. For minimale kostnader med maksimal nytte – og naturligvis til en rimelig pris. Ta kontakt nå!