Meny
header_service_leasingmodelle_082023_NEU.jpg
Schließen
Kontakt kundesenter

For spørsmål om kjemikalier – service – reservedeler – service vakt – bestillinger – Prate med kontoret!

Ring: 22918180

WashTec Bilvask AS

Besøksandresse: Slependveien 108
Postadresse: Slependveien 108, 1396 Billingstad

Kontakt personer service:

Bjørn Guddal Hansen
Telefon: 004745234748

Kontakt person salg:

Tom Viktor Karlsen
Telefon: 004791880778

Kontakt skjema salg

Leasingmodeller

Leasing – nøyaktig slik,
som du behøver det.

WashTec Financial Services tilbyr også en passende leasingmodell for ditt individuelle behov. Hel eller delvis kontant betalning eller leasingavtale som kan sies opp: Hver modell kan også kombineres med et komplett vedlikehold av vaskeanlegget ditt.

Leasing: Full nedbetalingsplan

100 % leasing  vil si at alle anskaffelseskostnader og ekstrautgifter med vaskeanlegget ditt nedbetales med leasingrater.

Kontrakttiden er fleksibel, alt etter produkttype, og er på mellom 40 og 90 prosent av offisiell avskrivningstid. Etter utløpt leasingperiode kan du kjøpe eller gi tilbake leasingobjektet. Din fordel: Topp fleksibilitet med garantert planleggingsikkerhet.

Kan kombineres med komplett vedlikeholdsavtale

Med denne avtalevarianten betaler du kun en totalsum hver måned - den inkluderer leasingrate og vedlikehold. Optimal beskyttelse mot uforutsigbare kostnader over hele tidsperioden. 

 

Delvis leasing.

Vil si at kun en del av anskaffelses-kostnadene og finansierings-kostnadene finansieres. 

Ved kalkulering av leasingratene blir det tatt hensyn til en restverdi, slik at det blir en lavere månedlig belastning. På slutten av kontrakten må du da kjøpe leasingobjektet når leasingfirmaet forlanger det, til den avtalte restverdien. Kontrakttiden er fleksibel, alt etter produkttype, og ligger mellom 40 og 90 prosent av offisiell avskrivningstid.

Kan kombineres med komplett vedlikeholdsavtale

Med denne avtalevarianten betaler du kun en totalsum hver måned – den inkluderer leasingrate og vedlikehold. Uansett om det gjelder portalvaskeanlegg, vaskehaller, vaskeanlegg for busser hhv. lastebiler eller SB-vaskeanlegg. Optimal beskyttelse mot uforutsigbare kostnader over hele tidsperioden. 

 

Leasingavtale som kan sies opp.

Leasingavtalen som kan sies opp er en underklasse av den klassiske leasingavtalen. Hovedkjennetegn: Du må ikke bestemme deg for en fast leieperiode. Du har retten til å si opp avtalen under overholdelse av bestemte frister og endelige betalinger.

Minste leietid er på 40 prosent av den vanlige brukstiden av leasingobjektet iht. offisiell avskrivningstabell, oppsigelsesfristen er på seks måneder. Leasingavtalen som kan sies opp er først og fremst egnet for kapitalvarer som kan ha en rask, teknisk endring.

Kan kombineres med komplett vedlikeholdsavtale

Med denne avtalevarianten betaler du kun en totalsum hver måned – den inkluderer leasingrate og vedlikehold. Optimal beskyttelse mot uforutsigbare kostnader over hele tidsperioden.

 

Holger Schilling

Din kontaktpartner:

Holger Schilling

WashTec Financial Services GmbH
Argonstraße 7
86153 Augsburg

Telefon: +49 821-55 84 - 16 11

e-post: FinancialServices[at]washtec.de

 

Dette kan muligens også være av interesse