Meny
header-commercial-truck-bus-detail.jpg
  • Home ❯
  • Vaskeanlegg for nyttekjøretøy

Vaskeanlegg for nyttekjøretøy – NK-vaskeanlegg for lastebiler

Store løsninger for
store oppgaver.

Robuste konstruksjoner. Høye vaskekapasiteter. Pålitelige rengjøringsresultat. Og høy kostnadseffektivitet: Med innovative løsninger for vask av nyttekjøretøy oppfyller WashTec de spesielle kravene til fraktselskaper, bussbedrifter og lønnede vaskere. En mengde utstyrsmuligheter gir like mye individualitet som det finnes typer av nyttekjøretøy.

Alle vaskeanlegg for nyttekjløretøy

Maxi_Wash_Vario_NuFa.jpg

Vaskeanlegg for nyttekjøretøy MaxiWash Vario:

Anlegget som oppfyller et hvert ønske.

Med MaxiWash Vario er navnet program: Sett sammen ditt individuelle vaskeanlegg for nyttekjøretøy av mange alternativer. Om det gjelder inntrykk, børsteutstyr eller vaskehøyde: Alt utstyret oppfyller et hvert ønske. Det samme gjelder vaskeeffekten: Individuelle vaskeprogrammer gir strålende resultater på kort tid. 

Kontakt > Finn ut mer >

Nutzfahrzeug-Waschanlage MaxiWash Vario Kurzwaschbahn

Vaskeanlegg for nyttekjøretøy MaxiWash Vario Space&Speed:

Fleksibilitet på liten plass samt tidsfordel.

Ofte er det begrenset plass for et vaskeanlegg for nyttekjøretøy og mange kjøretøy må vaskes rett etter hverandre. Alternativet MaxiWash Vario Space&Speed kombinerer fordelene med en portal og et gjennomkjøringsanlegg. Med korte skinnelengder gir den full fleksibilitet i kjøretøyets lengde, og man oppnår til og med en tidsfordel.

Kontakt >  Lær mer >

WashTec MaxiWash Vario Tandem

Vaskeanlegg for nyttekjøretøy MaxiWash Vario Tandem:

Rask og pålitelig i travle perioder.

Tid er penger. I vaskeanlegg for lastebiler og busser må det ofte gå raskt - men fortsatt gjøres grundig. I travle perioder går MaxiWash Vario Tandem portalvaskeanlegg for fullt og gir solide resultater på bare 2,5 minutter.

Kontakt >  Lær mer >

Nutzfahrzeug-Waschanlage MaxiWash Vario Hochdrucklösungen

Vaskeanlegg for nyttekjøretøy MaxiWash Vario høytrykksløsninger:

Intensiv høytrykksvask.

Komplekse konturer eller ekstra skitne kjøretøy stiller spesielt høye krav til vasking av nyttekjøretøy. Takket være seks effektive siderotorer på hver side og en høytrykksstråle som følger konturene, kan MaxiWash Vario høytrykkstakbjelke rengjøre tank-, silo-, søppelbiler og andre lastebiler med ujevne overflater grundig og gi deg skinnende resultater.

Kontakt >  Lær mer >

Komponenten NFZ Waschanlage

Stasjonære komponenter:

Tillegg for vask av lastebiler og busser.

Vaskeanlegg for nyttekjøretøy fra WashTec gir rom for individuell optimering. Om det gjelder spraybuer, HD-buer, chassisvask, lysporter eller mye annet: Oppdag mulighetene.

Kontakt > Finn ut mer >