Meny
header_waschstrasse.jpg
  • Home ❯
  • Vaskegater

Vaskehaller

Skreddersydde løsninger for alle steder.

Maksimal fleksibilitet for din business: WashTec tilbyr deg et variabelt vaskehallkonsept med mange vaske-, tørke- og pleiemoduler. Kombiner plassforholdene og kravene til kundene dine tilsvarende vaskevolumene. Vi veileder deg gjennom hele prosessen: Fra planlegging over utkast, frem til realisering. Inklusiv betalingssystem, vennbehandling og kjemi. Stol på vår ekspertise: Vi finner den optimale løsningen for din suksess sammen.

Vaskehaller

Hvert sted er annerledes. Og hvert sted stiller egne krav til en vaskehall, enten det gjelder plassbehov, gjennomgang eller utstyr. Med det modulære konseptet til WashTec finner du den optimale løsningen.

linear mitfahrende Seitenbürsten

Vaskegate teknologi:

Perfekte vaskeresultater på front og hekk.

Den stadig mer avanserte vaskegate Teknologien fra WashTec,forsterker vaskeresultatet der det er nødvendig: på forsiden og baksiden. Børstene følger hele bilens kontur og garanterer bilvask i særklasse.

Kontakt > Finn ut mer >

 

Waschstraße SoftLine² Vario

Vaskehall SoftLine² Vario:

Vaskehallen som oppfyller et hvert ønske.

Om det gjelder plassbesparende vaskehall med grunnleggende utstyr eller en over 40 meter lang vaskepark med spesiell karakter: Uansett hva du har tenkt, SoftLine² Vario gjør det mulig. Av mange forskjellige moduler setter du sammen den vaskehallen du ønsker deg. Tilpasset dine plassforhold, gjennomgangen og forventningen til kundene dine.

Kontakt > Finn ut mer >

 

Waschstraße SoftLine² Compact

Vaskehall SoftLine Compact:

Den kompakte vaskehallen for korte haller.

Kort vei til et perfekt rengjøringsresultat: SoftLine Compact er den ideelle vaskehall løsningen for korte haller. Når det gjelder utstyret har du valget mellom forskjellige vaske-, tørke- og pleiemoduler. Alle moduler er optimerte slik at de gir de beste resultater på kort vei.

Kontakt > Finn ut mer >

 

Auto fährt in Walzenstation

Vaskehall modulsystem:

En vaskehall, like individuell som stedet ditt.

Mer fleksiblilitet får du ikke: Modulene fra WashTec, som kan kombineres individuelt, gjør det mulig for deg å utforme vaskehallen din fleksibelt. Om det gjelder økonomiske grunnvarianter eller premiumversjonen i toppklasse: Sett vaskehallen din individuelt sammen, slik du ønsker deg.

Kontakt > Finn ut mer >