Meny
header_verbrauchsmaterialien.jpg
Schließen
Kontakt kundesenter

For spørsmål om kjemikalier – service – reservedeler – service vakt – bestillinger – Prate med kontoret!

Ring: 22918180

WashTec Bilvask AS

Besøksandresse: Slependveien 108
Postadresse: Slependveien 108, 1396 Billingstad

Kontakt personer service:

Bjørn Guddal Hansen
Telefon: 004745234748

Kontakt person salg:

Tom Viktor Karlsen
Telefon: 004791880778

Kontakt skjema salg

Vaske- og pleiekjemi

Effektiv. Økonomisk.
Miljøvennlig.

Som komplett tilbyder innen bilvask satser vi på produktene til vårt datterselskap WashTec Chemicals når det gjelder vaske- og pleiekjemi. Både når det gjelder rengjørings- og pleiemidler for bilvask, og når det gjelder spesielle løsninger for vannbehandling. Alle WashTec Chemicals kjemiprodukter er effektive, økonomiske og tilsvarer høye miljøstandarder.

Mann prüft Ersatzteilverfügbarkeit

Sterke partnere: WashTec og WashTec Chemicals

 

WashTec Chemicals er det ideelle supplementet til vasketeknikken fra WashTec. Alle WashTec Chemicals kjemiprodukter er optimalt tilpasset bruk med WashTec portalanlegg, vaskehaller og SB-vaskeanlegg. De utvikles og produseres i tett samarbeid med WashTec utviklingsavdeling. Slik kan vi bruke synergiene optimalt – og få det beste resultatet for deg og kundene dine.

WashTec Chemicals skåner bil lakk, børster, tekstiler og anlegg. Den gir strålende vaske- og tørkeresultater, uten striper eller forstyrrende slør. Alle WashTec Chemicals kjemiprodukter overholder selvsagt høye miljøstandarder.

Innovative produkter og prosesser

 

WashTec Chemicals kjemi overbeviser med intelligente løsninger for optimale prosesser, lett håndtering og de beste vaskeresultatene.

Enda et eksempel: Serien TecsLine. Den består av vaske- og pleieprodukter som er optimalt tilpasset hverandre og garanterer toppresultater i hvert trinn av prosessen. Fra forhåndsrengjøring til tørking av kjøretøyet. TecsLine er egnet for bruk i vaskehaller, portalvaskeanlegg og SB-vaskeanlegg.

Miljøvennlige oppskrifter

Ved utvikling og produksjon av WashTec Chemicals kjemiprodukter overholdes de høyeste miljø- og helsestandardene. Innholdstoffer som er giftige og miljøfarlige blir prinsipielt ikke brukt. Farge- og duftstoffer, emulgatorer og lignende stoffer unngås, så vidt som mulig.

Alle produkter i WashTec Chemicals ecoline er biologisk nedbrytbare, miljøvennlige og har en utmerket separasjon i vannbehandlingsanlegg.

Enestående på markedet: Hele sortimentet er uten nitrilotrieddiksyre (NTA). Utvalgte WashTec Chemicals produkter oppfyller i tillegg kravene til ÖNORM, til Nordic Ecolabels (Nordic Swan) og DHI-norm.

Alle WashTec Chemicals vaskekjemiprodukter er konsentrater som automatisk fortynnes og doseres i vaskeanleggene. På grunn av den svært konsentrerte virkestoffsammensetningen kan de doseres sparsommelig. Ved å bruke konsentrater kan forbruket, transportkostnadene og avgassemisjonene reduseres med inntil 70 prosent.

Mer om WashTec Chemicals kjemiprodukter finner du her.