Meny
header_verbrauchsmaterialien.jpg
 • Home ❯
 • Forbruksmateriell
Schließen
Kontakt kundesenter

For spørsmål om kjemikalier – service – reservedeler – service vakt – bestillinger – Prate med kontoret!

Ring: 22918180

WashTec Bilvask AS

Besøksandresse: Slependveien 108
Postadresse: Slependveien 108, 1396 Billingstad

Kontakt personer service:

Bjørn Guddal Hansen
Telefon: 004745234748

Kontakt person salg:

Tom Viktor Karlsen
Telefon: 004791880778

Kontakt skjema salg

Forbruksmaterialer og driftsstoffer

De høyeste krav,
ned til den minste detalj.

Strålende vaskeresultater får du ikke bare med den beste teknikken. Det er like viktig med en intelligent tilpassing av maskinen med vaskematerialene og vaskekjemien. Med vaskebørster fra WashTec og kjemien fra vårt datterselskap WashTec Chemicals får du de beste resultatene, tilfredse kunder og høy avsetning.

Mann prüft Ersatzteilverfügbarkeit

Sterke partnere: WashTec og WashTec Chemicals

 

WashTec Chemicals er det ideelle supplementet til vasketeknikken fra WashTec. Alle WashTec Chemicals kjemiprodukter er optimalt tilpasset bruk med WashTec portalanlegg, vaskehaller og SB-vaskeanlegg. De utvikles og produseres i tett samarbeid med WashTec utviklingsavdeling. Slik kan vi bruke synergiene optimalt – og få det beste resultatet for deg og kundene dine.

WashTec Chemicals skåner bil lakk, børster, tekstiler og anlegg. Den gir strålende vaske- og tørkeresultater, uten striper eller forstyrrende slør. Alle WashTec Chemicals kjemiprodukter overholder selvsagt høye miljøstandarder.

Innovative produkter og prosesser

 

WashTec Chemicals kjemi overbeviser med intelligente løsninger for optimale prosesser, lett håndtering og de beste vaskeresultatene.

Enda et eksempel: Serien TecsLine. Den består av vaske- og pleieprodukter som er optimalt tilpasset hverandre og garanterer toppresultater i hvert trinn av prosessen. Fra forhåndsrengjøring til tørking av kjøretøyet. TecsLine er egnet for bruk i vaskehaller, portalvaskeanlegg og SB-vaskeanlegg.

Miljøvennlige oppskrifter

Ved utvikling og produksjon av WashTec Chemicals kjemiprodukter overholdes de høyeste miljø- og helsestandardene. Innholdstoffer som er giftige og miljøfarlige blir prinsipielt ikke brukt. Farge- og duftstoffer, emulgatorer og lignende stoffer unngås, så vidt som mulig.

Alle produkter i WashTec Chemicals ecoline er biologisk nedbrytbare, miljøvennlige og har en utmerket separasjon i vannbehandlingsanlegg.

Enestående på markedet: Hele sortimentet er uten nitrilotrieddiksyre (NTA). Utvalgte WashTec Chemicals produkter oppfyller i tillegg kravene til ÖNORM, til Nordic Ecolabels (Nordic Swan) og DHI-norm.

Alle WashTec Chemicals vaskekjemiprodukter er konsentrater som automatisk fortynnes og doseres i vaskeanleggene. På grunn av den svært konsentrerte virkestoffsammensetningen kan de doseres sparsommelig. Ved å bruke konsentrater kan forbruket, transportkostnadene og avgassemisjonene reduseres med inntil 70 prosent.

Mer om WashTec Chemicals kjemiprodukter finner du her.

Waschbürste

SofTecs® og SofTecs² – revolusjonen blant vaskematerialene

Strålende lakk, rett etter vasken og under hele levetiden til bilen: SofTecs® og SofTecs² fra WashTec gjør det mulig. Begge vaskebørstene vasker biler spesielt skånsomt og de etterlater ingen slitasjespor i lakken. SofTecs² utmerker seg gjennom finere og lengre filamenter – for en enda mer effektiv rengjøring av fuger, sprekker og kanter.

Under SofTecs® vasken integreres forhåndsvasken i vaskeprogrammet. Dette gjør at du kan øke vaskeprisene og få mer avsetning og gevinst. I en testsammenligning av vaskematerialer, utført av ADAC, vant SofTecs®

Dine fordeler:

 • Skånsom vask – uten slitasjespor på bilens lakk.
 • Vedvarende glans - lakken beholder glansen sin, også etter mange flere vask.
 • Høyere sjanser for mer omsetning – integrering av forhåndsvask i vaskeprogrammet rettferdiggjør høyere priser.
 • Forbedret rengjøringseffekt – de fine filamentene til SofTecs² vasker mer effektivt i sprekker, fuger og rundt kanter.
 • Lang levetid – inntil 50 000 vask.
Mann prüft Ersatzteilverfügbarkeit

Reservedeler – beste tilgjengelighet til reservedeler, for rask respons

I tillegg til kvalitet er raskhet en avgjørende faktor for vedlikehold og reparasjon. Derfor satser vi på et desentralt lagerkonsept som garanterer beste tilgjengelighet til reservedeler, på hvert eneste sted. Og det er nøyaktig tilpasset hver region. For portalanlegg, vaskehaller, vaskeanlegg for nyttekjøretøy, SB-teknikk og vannbehandlingsanlegg. I tillegg har vårt sentrallager omtrent 20 000 reservedeler på lager – med levering neste morgen kl. 8.

Dine fordeler:

 • Dekkende, optimal levering av reservedeler i hele Europa.
 • Årevis tilgang til alle relevante deler for vaskeanlegg.
 • Miljøvennlig deponering av gamle deler.
 • Onlineshop med omfattende tilbud på reservedeler, kjemi, tilbehør og markedsføringsartikler.