Meny
header_service_planung_082023_NEU.jpg
  • Home ❯
  • Planleggingen
Schließen
Kontakt kundesenter

For spørsmål om kjemikalier – service – reservedeler – service vakt – bestillinger – Prate med kontoret!

Ring: 22918180

WashTec Bilvask AS

Besøksandresse: Slependveien 108
Postadresse: Slependveien 108, 1396 Billingstad

Kontakt personer service:

Bjørn Guddal Hansen
Telefon: 004745234748

Kontakt person salg:

Tom Viktor Karlsen
Telefon: 004791880778

Kontakt skjema salg

Planleggingen

Her dannes grunnlaget for en vellykket vaskebusiness.

WashTec følger deg gjennom hele planleggingsprosessen: Fra analyse av konkurrenter og plassering av anlegget til oppstart av bedriften. Dra nytte av den lange tekniske og økonomiske ekspertisen til markedslederen. Vi tilbyr et pålitelig partnerskap.

Plasseringen er nøkkelen til suksess

Vi gjennomfører konkrete analyser av plassering og potensial, noe som gjør avgjørelsen din lettere.

Selvsagt tar vi alltid hensyn til konkurransesituasjonen i din region. Dermed får du et godt grunnlag for videre planlegging.

 

Veien til et optimalt vaskeanlegg

WashTec tilbyr vaskeanlegg for et hvert behov og budsjett. Våre medarbeidere bistår deg med sine tekniske og økonomiske kunnskaper. Fra definering av nødvendig utstyr til analyse av kostnadsstrukturen. Du drar nytte av vår kunnskap og sikrer at investeringen din er det markedet etterspør.

Vi tilbyr forskjellige serviceløsninger slik at du får en forutsigbar oversikt over kostnadene. Dette kan inkluderer komplette vedlikeholdskontrakter med tilpassede servicenivåer, fra å betale en pris pr. vask til at vi overtar ansvaret for drift og vedlikehold av anlegget. Vårt landsdekkende kompetente serviceteam tar seg av problemene dine når de skulle dukke opp.

 

WashTec servicekonsept

Våre kunder og deres individuelle behov er det viktigste for oss. Det starter allerede ved planlegging og kjøp av anlegget. Og følger våre kunder hele anleggets levetid.

Et eksempel: WashTec serviceteam planlegger og forbereder anlegget ditt med relevante parametere, program og tider mens anlegget produseres på vår fabrikk. Deretter installerer vi anlegget og programoppsett hos deg. Ved kontroll, før igangsetting blir anlegget gått over, parameter og lokale forhold blir justert inn. Det garanterer et optimalt vaskeresultat fra første offisielle vask. WashTec service omfatter også valg av riktige WashTec kjemiprodukter, selvsagt med hensyn til de gyldige sikkerhets- og miljøstandarder. Vi hjelper deg deretter med å vinne kunder og markedsandeler. Vi hjelper deg under oppstarten for at du skal kunne få kundelojalitet med målrettede kommunikasjonstiltak.

 

WashTec Service-Konzept Modell Plan

Dette kan muligens også være av interesse