Meny
header_service_mietkauf_082023_NEU.jpg
Schließen
Kontakt kundesenter

For spørsmål om kjemikalier – service – reservedeler – service vakt – bestillinger – Prate med kontoret!

Ring: 22918180

WashTec Bilvask AS

Besøksandresse: Slependveien 108
Postadresse: Slependveien 108, 1396 Billingstad

Kontakt personer service:

Bjørn Guddal Hansen
Telefon: 004745234748

Kontakt person salg:

Tom Viktor Karlsen
Telefon: 004791880778

Kontakt skjema salg

Leiekontrakt

Det smarte alternativet med faste summer og klare betingelser.

Som ved leasing er det også med en leiekontrakt mulig å finansiere vaskeanlegget ditt inntil 100 prosent. Leietiden kan være variabel, betingelsene er fastlagte over hele leietiden. Spesielt med leiekontrakt: Du eier det økonomiske, leasinggiver eier det juridiske. En leiekontrakt er den optimale løsningen dersom du vil bruke fondsmidler som er bundet til regnskap.

Leiekontrakt: Faste summer, klare betingelser.

En leiekontrakt kan sammenlignes med en bankfinansiering. Leasingfirmaet kjøper leieobjektet og leier det ut til deg over en bestemt periode. Fra kontraktstart er du den økonomiske eieren av leieobjektet, og i motsetning til leasing går det juridiske eierskapet automatisk over til deg, etter betaling av den siste leiesummen. Eks. mva. (sum av alle leiesummer) skal allerede betales ved kontraktstart, og kan trekkes fra umiddelbart. Som ved leasing er det også med en leiekontrakt mulig å finansiere inntil 100 prosent. 

Optimalt ved bruk av fond midler

Leiekontrakten er spesielt egnet for deg, dersom du vil bruke fondmidler som er bundet opp mot et regnskap. Du må føre vaskeanlegget inn i regnskapet ditt, og skrive av tilsvarende retningslinjene. Dermed kan du kreve investeringtillegg og andre tilskudd. 

Betingelsene er fastlagte over hele leietiden, og gir et klart kalkuleringsgrunnlag. Leietiden er variabel og kan være på inntil 100 prosent av brukstiden (avskrivningstiden), alt etter dine behov. Uansett om det er portalvaskeanlegg, vaskehaller, vaskeanlegg for busser hhv. lastebiler eller SB-vaskeplasser. 

Kan kombineres med komplett vedlikeholdsavtale

Med denne avtalevarianten betaler du kun en totalsum hver måned – den inkluderer leasingrate og vedlikehold. Optimal sikkerhet mot uforutsigbare kostnader gjennom hele avtaleperioden.

 

Dette kan muligens også være av interesse