Meny
header_service_leasing_Vorteile_082023_NEU.jpg
Schließen
Kontakt kundesenter

For spørsmål om kjemikalier – service – reservedeler – service vakt – bestillinger – Prate med kontoret!

Ring: 22918180

WashTec Bilvask AS

Besøksandresse: Slependveien 108
Postadresse: Slependveien 108, 1396 Billingstad

Kontakt personer service:

Bjørn Guddal Hansen
Telefon: 004745234748

Kontakt person salg:

Tom Viktor Karlsen
Telefon: 004791880778

Kontakt skjema salg

Fordeler leasing

Fleksibel, Planleggingsikker,
Og mye annet.

Planleggingsikkerhet, høy fleksibilitet, positive skatte- og finanseffekter. Det finnes mange gode grunner for en finansiering gjennom leasing. Vi har satt sammen de viktigste for deg, slik at det er lettere å bestemme seg. Vi gir deg gjerne råd i en personlig samtale.

Generelle fordeler med leasing.

Du gjør investeringer, uten bruk av egenkapital (forutsatt tilsvarende kredittverdighet) og skåner kredittrammen din gjennom leasing. Du unngår ytre påvirkninger og bevarer din frihet innen bedriften, for du beholder likviditeten din. Uavhengig av dine kredittrammer hos banken din.

Med leasing er det lettere å håndtere svingninger i markedet.

Avhengig av avtaletype kan du kjøpe vaskeanlegget ut, på slutten av avtaletiden.

 

Balanse- og finansstrategisk skatteinstrument.

Under leasingtiden er du ikke eieren av vaskeanlegget, men du fungerer som en. Som eksempel sikrer du selv nødvendig vedlikehold av leasingobjektet. Og du velger ut hvilke forsikringer som er nødvendige. Spesialistene fra WashTec Financial Services hjelper deg selvsagt gjerne med råd.

Leasing er et attraktivt balanse- og finansstrategisk skatteinstrument for deg. På den ene siden balanseres ikke leasingobjekter hos deg, men hos leasingfirmaet. For det andre er leasingrater driftsutgifter som kan trekkes fra skatten.

 

Full planleggingsikkerhet og topp fleksibilitet.

Hvor høye leasingratene er, bestemmes kontraktmessig fra starten av. Fastrente påvirkes heller ikke av rente- eller rateendringer, og er dermed et sikkert kalkuleringsgrunnlag.

Kjøpstransaksjonen for investeringsobjektet fører du selv. Samtidig bestemmer du selv med leasingfirmaet hvordan summen til leasingraten utformes, hvor lenge vaskeanlegget skal leses og hvordan det går videre etter slutten av kontrakten.

WashTec er selvsagt tilgjengelig som en kompetent partner for vedlikehold og reparasjoner. En komplett vedlikeholdsavtale gir deg absolutt sikkerhet. Det gjelder for portalvaskeanlegg og vaskehaller like mye som for vaskeanlegg for nyttekjøretøy eller SB-vaskeplasser.

 

Positive likviditets-, balanse- og skatteeffekter.

Siden leasingfirmaet overtar finansieringen av vaskeanlegget blir det ikke et likviditet-trekk og/eller en utvidelse av fremmedfinansiering ved investeringtidspunktet. Over leasingratene blir kostnadene til investeringen fordelt over tiden iht. "Pay as you earn“-prinsippet, som kan tjenes med vaskeanlegget.

 

Positive effekter til egenkapitalkvoten.

Siden leasingfirmaet er juridisk eier av vaskeanlegget, og viser til dette i sin balanse, fører det ikke til en balanseforlengelse for deg. Det har positive konsekvenser for egenkapitalkvoten, noe som ikke minst er viktig iht. Basel-II/III-synspunktene.

Leasingrater kan umiddelbart trekkes fra skatten som driftsutgifter. Men med finansiering gjennom egenkapital er avskrivningene kun skattereduserende.

 

Vinn effektivitet og plass for innovasjoner.

WashTec Financial Services har i lengre tid tilbudt andre tjenesteytelser i tillegg til finansieringen: Fra brannforsikring til fortløpende vedlikehold av maskiner som leases. Som bruker av leasingen har du mulighet til å få mer effektivitet gjennom målrettet outsourcing.

Den høye fleksibiliteten ved å bestemme kontrakttiden for leasingkontrakter gjør det i tillegg lettere for deg å tilpasse maskinparken din med den stadig raskere teknologiske endringen. Uansett om det er portalanlegg, vaskehaller, vaskeanlegg for nyttekjøretøy eller SB-vaskeplasser.

 

Dette kan muligens også være av interesse