Meny

Strålende resultater for deg og kundene dine

La WashTec være din nøkkel til suksess. WashTec Group er det ledende internasjonale varemerket vaskekjemikalier og bilvaskemaskiner. Våre nyskapende produkter og løsninger har sikret strålende resultater innen profesjonell bilpleie i over 45 år. Vi leverer alle produkter og tjenester som trengs for å drive profesjonelle bilvaskeanlegg, selvvaskeanlegg og lastebilvask på en vellykket måte.

Med våre produkter, løsninger og kunnskap kan du gi kundene dine en ekstraordinær vaskeopplevelse og fantastiske resultater – dag etter dag.

Bilvask: Strålende resultater for deg og kundene dine!

WashTechs sortiment inneholder alt du trenger til profesjonell bilvask. Vi har mange års erfaring og kan hjelpe deg til å oppnå strålende vaskeresultater og enkel drift. Vi er eksperter på det nordiske vaskeklimaet og håndterer alle typer smuss. Målet vårt er at du skal lykkes med din virksomhet. Vi skal hjelpe deg på vei.

Vi har et stort utvalg svanemerkede produkter. Med svanemerkede produkter er du trygg på et fantastisk vaskeresultat samtidig som du tar hensyn til miljøet.

Merk: Bildene kan avvike fra originalen.

Forvask
Felgvask
Skumvask
Shampoo
Polering
Tørk & voks
Tørking og beskyttelse
Vaskehallrengjøring
Dekkglans

Teknisk informasjon:

 • Dosering: Fortynn med vann. Sommer 2-3 %, vinter 4-5 %.
 • PH verdi: ca. 13

Tilgjengelige størrelser:

 • 10 liters dunk
 • 200 liters fat

Prewash Power

Høykonsentrert alkalisk høytrykkssjampo. Brukes som foravfetting året rundt i automatiske og manuelle vaskeanlegg.
Løser eff ektivt opp veismuss, trafi kkfi lm, fett, olje og salt

Webshop

Teknisk informasjon:

 • pH verdi i konsentrat: ca. 13
 • Dosering: Fortynn med vann. Sommer 10 %

Tilgjengelige størrelser:

 • 10 liters dunk

 

 

InsecTecs Ultra

Effektiv fjerning av insekter. Høykonsentrert, skummende alkalisk produkt som effektivt løser opp inntørkede insekter.
Ideell som ekstra forvaskmiddel om sommeren i automatiske bilvaskeanlegg og manuelle vaskeanlegg.

Webshop

Effektiv rengjøring av alle tunge kjøretøy!

WashTec har alt som kreves for profesjonell rengjøring av busser, lastebiler, jernbanevogner og andre spesialkjøretøy. Vi har et stort utvalg, og flere av produktene er også svanemerket. Det finnes ikke smuss vi ikke kan takle. Alt fra vanskelig asfaltbelegg om vinteren til grundig inngrodde insekter om sommeren. Vi har selvsagt også produkter som holder innsiden av kupeen ren og frisk. Vi har mange års erfaring og kan hjelpe deg til å oppnå strålende vaskeresultater og enkel drift. Vi vil gjerne se deg lykkes og hjelpe deg på veien!

Merk: Bildene kan avvike fra originalen.

Microavfetting
Asfalt fjerner
Alkalisk avfetting
Børste- Sjampo
Voks
Felgrens
Alu/togrens
Rengjørings- Produkter
Vann- Behandling

  Teknisk informasjon:

  • Dosering: Bland med vann. Vinter 10–13%
  • pH verdi: ca. 13

  Tilgjengelige størrelser:

  • 10 liters dunk

  MICRO 204 - Prewash Micro

  Høykonsentrert, svært lavtskummende mikroavfetting. Benyttes som foravfetting ved vintervask. Lavaromatisk formel som effektivt løser opp veismuss, salt, sot, trafikkfilm og lettere asfaltflekker.

  Webshop
  Svanemerket

  I dette avsnittet kan du lese mer om vår miljøvennlige tilnærming til bilvask og hvilken betydning det har for deg, kundene dine og miljøet.

  Hva betyr Svanemerket?

  Du kjenner sikkert det lille, grønne merket med den hvite svanen fra noen av produktene du allerede har hjemme – for eksempel sjampo, vaskepulver eller bakepapir. Men du er kanskje ikke helt sikker på hva merket står for, og hvorfor det er en god idé å bruke det som en målestokk i hverdagen? Da kan du lese mer her. (Lenke til Svanemerkets hjemmeside)

  Hva betyr Svanemerket i forbindelse med bilvask?

  Svanemerkede vaskeprodukter i bilvasken betyr at det brukes mindre skadelige stoffer, men uten at det går ut over kvaliteten. Kriteriet for å få svanemerket et produkt er at det har samme kvalitet uten å koste mer, men med et minimum av skadelige stoffer.

  Vil det ha noe å si for inntjeningen min?

  Svært mange forbrukere er meget bevisste på hvilke produkter de velger når det gjelder miljø – derfor vil en vaskehall som utelukkende bruker svanemerkede produkter, fremstå som betydelig mer attraktiv for fobrukerne. Og flere kunder fører som kjent også til høyere inntjening.

  Hvor stor andel av WashTecs vaskeprodukter er svanemerket?

  I 2012 satte vi oss et mål om at 90 % av alle kjemikaliene våre skulle være svanemerket. Vi er stolte over å ha nådd dette målet, til fordel for deg, kundene dine og miljøet.

  Tett på markedet

  Vårt nordiske forskningssenter og den nordiske produksjonen ligger midt i Skandinavia, med god grunn.

  Hvorfor er det viktig med lokale ressurser i Norden?

  Selv om bilvask tilsynelatende er lik i alle land, er det stor forskjell på hvilke typer smuss som skal vaskes av bilene – i nordiske land blir det mange steder på vinterstid både saltet og kjørt med piggdekk. Dette gir noen helt spesielle vaskeutfordringer, og da er det en enorm fordel å kunne jobbe med og produsere spesialproduktene lokalt.

  Varierer ikke vannets hardhet – og hva betyr det?

  Det er svært store forskjeller på hvor hardt vannet er, både fra land til land og innad i hvert land – WashTecs produkter er spesialutviklet slik at de fungerer, uansett hvor hardt eller bløtt vannet er.

  Må man være særlig oppmerksom hvis man har et biologisk vannrenseanlegg?

  Særlig i Skandinavia har vi ganske mange biologiske vannrenseanlegg, noe som er en stor fordel når det gjelder miljø og vannforbruk. Du finner en lang rekke produkter som er spesialutviklet for bruk i slike anlegg.

  Filosofi

  Filosofi

  Vi lever og tenker «grønt»

  Hos WashTec finner du ikke mange såpe- eller voksprodukter som ikke er svanemerket. Bærekraft er en del av DNA-et vårt – og med Svanemerket er vi trygge på at vi leverer de beste og mest miljøvennlige produktene. Bilvask er fullt forsvarlig miljømessig hvis den blir gjennomført under kontrollerte forhold og med miljøvennlige produkter. Det er best å gjøre i en vaskehall eller i et selvvaskanlegg, der det alltid finnes en bensin- og oljeutskiller og ofte et biologisk vannrenseanlegg. Du kan lese mer om forskjellen mellom vask under kontrollerte forhold og «tradisjonell» hjemmevask på følgende nettside: 

  http://vaskbilmedomtanke.nu/

   

  Forretningsutvikling

  Forretningsutvikling

  Hos WashTec er vi eksperter på forretningsområdet bilvask, og det betyr at du kan sparre med oss om vaskevirksomheten din. Vi kan gi deg råd om vaskekonseptet ditt, hvilke programmer og hvilket oppsett som kan tiltrekke flere kunder, hvordan du markedsfører deg best mulig og i det hele tatt hvordan du gjør bilvaskvirksomheten din til en større suksess. Spør oss hvis du vil ha tilbakemelding, for eksempel om hvordan en løsning med abonnement på bilvask kan utgjøre en stor forskjell for inntjeningen. Vi er glade for å kunne hjelpe!

   

  back to top