Meny
header_unternehmen_qualitaet_082023_NEU_01.jpg
Schließen
Kontakt kundesenter

For spørsmål om kjemikalier – service – reservedeler – service vakt – bestillinger – Prate med kontoret!

Ring: 22918180

WashTec Bilvask AS

Besøksandresse: Slependveien 108
Postadresse: Slependveien 108, 1396 Billingstad

Kontakt personer service:

Bjørn Guddal Hansen
Telefon: 004745234748

Kontakt person salg:

Tom Viktor Karlsen
Telefon: 004791880778

Kontakt skjema salg

Kvalitet

Vi gir deg den kvaliteten du fortjener: Den beste.

WashTec ser ikke bare på seg selv som innovasjonsleder, men også som kvalitetsleder. Med våre produkter, tjenesteytelser og internasjonale sertifiseringer innen kvalitet, miljø og sikkerhet setter vi målestokkene globalt. Det integrerte håndterings-systemet hos WashTec er en garanti for vår kontinuerlige forbedrings-prosess. Vårt mål er å oppfylle alle forventningene til våre kunder. Gjerne også etter din tilbakemelding, for kundene våre er det viktigste for oss.

Kvalitet som setter standarder.

Våre produkter og løsninger setter standarder når det gjelder kvalitet, sikkerhet og miljø. For å garantere dette satser vi konsekvent på å bruke kvalitative materialer. Og bruk av nye prosesser med testing og prøving av innovative teknologier. Konstruksjon med minimale toleranser. Og planlegging med egnede metoder for kvalitetssikring.

Våre prosesser, produkter og serviceytelser er i en stadig forbedringsprosess. Vi utvikler ideene til medarbeiderne våre. Men din mening er også viktig. Din tilbakemelding – i en personlig samtale eller over spørreundersøkelsen – går konsekvent over i vår produkt- og prosessutvikling. Slik kan vi alltid tilpasse våre produkter og service bedre etter kundenes individuelle behov. Og du får alltid kvaliteten du forventer.

 

KHSM: Kvalitet, Helse, Sikkerhet, og Miljø

Quality, Health, Safety og Environment er mer enn kun slagord for WashTec. Vi tar 100-prosent ansvar når det gjelder kvalitet, fremme helse, arbeidsikkerhet og miljøbevisst handling. Internt i arbeidsdagen. Og i alle forretninger og prosesser med våre kunder, partnere, tjenesteytere og leverandører.

Vi er bevisst på at: Kvalitet lages av mennesker for mennesker. Derfor begynner vårt kvalitetskrav med å fremme helsen og arbeidsikkerheten til våre medarbeider. Fra sikkerhetstiltak under kjøring, ergonomiske arbeidsplasser, helsesjekk hos bedriftslege.

Vi innlemmer alle medarbeidere i vårt verdisystem og fremmer implementeringen i hverdagen. Vi motiverer alle til å bli med i vår kontinuerlige forbedringsprosess.

 

warning
Ved å klikke på videoen godtar du overføringen av data til YouTube og godtar databeskyttelseserklæringen.

Optimering av prosesser og workflow.

Alle bedriftsområder i WashTec kontrolleres og optimeres kontinuerlig gjennom interne inspeksjoner og kontroller av prosesser og workflow. Vi bygger på et intelligent forbedring- og forslagsystem, som bruker erfaringene til våre medarbeidere målrettet.

Eksempler på gjennomførte optimeringer:

  • Regelmessig gjennomføring av sikkerhetsopplæringer.
  • Rette arbeidsplasser ut iht. nyeste standarder - f.eks. med sparelamper, støyreduserende maskiner og ergonomiske apparater.
  • Regelmessig kjøretrening for våre teknikere i kundetjenesten, bruk av den sikre WashTec Tower i stedet for vanlige stiger.
  • Produkt- og informasjonsbrosjyrer trykkes på FSC-papir fra økologisk, bærekraftig skogsdrift.
  • Bruk av klimanøytral GoGreen forsendelser til Deutschen Post for brev, og UPS carbon neutral for pakker.

   

  Sertifisert kvalitet.

  Mange sertifiseringer og utmerkelser bekrefter vårt engasjement for miljø, sikkerhet, helse og kvalitet:

  • ISO 9001 bekrefter vår ansvarsbevisste kvalitetshåndtering.
  • EN ISO 14001 bekrefter vår miljøbevisste handling.
  • SCC (Safety Certificate Contractors) bekrefter at vi har preventive tiltak for beskyttelse av sikkerhet og helse til våre medarbeidere.
  • VDA-seglet fra Verband der Automobilindustrie bekrefter at vår vaskeanleggteknikk og vaskekjemi har en redusert skaderisiko under vask.
  • Tollstatus for autoriserte, økonomiske operatører (AEO/Authorised Economic Operator) bekrefter spesiell pålitelighet ved overholdelse av tollforskriftene, tilfredsstillende regnskapssystem, betalingsevne og tilpassede sikkerhetsstandarder.

   

  Dette kan muligens også være av interesse