Meny
header_karriere_arbeitenbeiwashtec.jpg
Schließen
Kontakt kundesenter

For spørsmål om kjemikalier – service – reservedeler – service vakt – bestillinger – Prate med kontoret!

Ring: 22918180

WashTec Bilvask AS

Besøksandresse: Slependveien 108
Postadresse: Slependveien 108, 1396 Billingstad

Kontakt personer service:

Bjørn Guddal Hansen
Telefon: 004745234748

Kontakt person salg:

Tom Viktor Karlsen
Telefon: 004791880778

Kontakt skjema salg

Arbeide hos WashTec

Sette målestokker sammen

Som direktør eller praktikant, student på fabrikken eller erfaren fagarbeider: En karrière hos WashTec gir deg mange utviklingsmuligheter. Og sjansen til å forme fremtiden med nye ideer.

WashTec som arbeidsgiver

WashTec er den globale markedslederen for innovative løsninger innen bilvask. Mer enn 1700 medarbeidere i over 70 land utformer vaskebusinessens fremtid sammen med oss. Og fremmer utviklingen av en dynamisk bransje i vekst.

Våre løsninger setter målestokker rundt om i verden. Og tilbyr kundene våre alltid det beste. Vi engasjerer oss med lidenskap og innovasjonskraft for å oppnå dette. Siden 1885. Og i fremtiden.

 

zwei Männer arbeiten bei Washtec

Vi tilbyr mer enn bare en jobb.
Som bedrift er vi så bra som våre medarbeidere. Derfor er det ytterst viktig at våre ansatte har det bra: Vi fremmer din faglige og personlige utvikling. Vi tilbyr rettferdige fordeler og lønn som ligger over gjennomsnittet. For fremtiden til de mennesker som er WashTec.

Som moderne arbeidsgiver vet vi: Jobben er kun en del av livet. For oss teller også resten: Vi fremmer private initiativer, som for eksempel sport med hverandre. Derfor kan man ikke bare gjøre karrière hos oss. Man kan også bli månedens toppscorer.

 

Ansettelse for fagarbeidere.

Vi tilbyr jobber i forskjellige bedriftsområder for engasjerte fagarbeidere og ledere: I utvikling, produksjon og montering av portalvaskeanlegg, vaskehaller, SB-vaskeplasser og anlegg for nyttekjøretøy og busser.

Vi gleder oss over søkere med eget initiativ som tenker tverrfaglig. Som gir impulser. Og styrker vår posisjon som leder på markedet.

Har det moro med karrièren

De kan hjelpe oss på vår sentral i Augsburg. Dette stedet har en lang historie og har et bredt spekter av bedriftsområder. Eller du arbeider i vår distribusjon hhv. service, i tett samarbeid med kundene. I Tyskland eller internasjonalt.

Forresten: De som begynner å arbeide hos WashTec, blir som oftest værende. For vi tilbyr mange utviklingsmuligheter. Både faglig og personlig. Stikkordet Work-Life-Balance er ikke bare en setning for oss, vi lever aktivt etter den. 

Se ledige stillinger >

 

Ansettelse som praktikant.

Vårt internasjonale praktikantprogram tilbyr en optimal karrièrestart for nyutdannede. I løpet av 18 måneder blir du kjent med alle områder innen bedriften vår. Du får lære alt om bilvask. En del av programmet er et opphold i utlandet hos en av våre datterselskaper.

Optimal start i yrkeslivet

Vårt praktikantprogram har stor plass for individuelle interesser. I tillegg til det daglige arbeidet arbeider du med spennende prosjekter, på tvers av avdelingene og internasjonalt. I løpet av denne tiden har du en erfaren WashTec medarbeider som læremester.

 

Ansettelse for studenter.

Vi tilbyr studenter mange muligheter til å bli kjent med yrkespraksisen: Som praktikant, fabrikkstudent eller i rammen av et avhandlingsprosjekt (diplom, bachelor, master).

Ta sjansen for å orientere deg yrkesmessig. Finn ut hva dine egenskaper og interesser er. Og forbered deg optimalt på en mulig karrière hos WashTec. 

Praksis, tilleggsjobb, avhandlingsarbeid
Hos oss blir du kjent med alle bedriftsområder, fra finans over produksjon frem til human resources. Du kan bidra aktivt med utviklingsprosesser og får et omfattende innsyn i vaskebusinessen.

Vi ber deg om å oppgi ønsket arbeid hhv. avdeling i din søknad eller tema for ditt avhandlingsarbeid og eventuell tidsperiode.

 

Ansettelse som lærling.

En utdannelse hos WashTec er et solid grunnlag for yrkeslivet. Uansett om du er håndtverklig, teknisk, administrativ eller økonomisk interessert: Hos oss finner du det som passer for deg. Selvsagt med lærlinglønn etter tariff.

Du får innsyn i alle avdelinger og bedriftsområder. Lærer alt om vaskebusinessen. Og du kan utvikle deg selv faglig og personlig i en familiær atmosfære. 

Solid grunnlag for jobber med en fremtid.
Det er mange muligheter for deg etter en utdannelse hos WashTec: For eksempel en videreutdannelse som mester eller tekniker. Eller fortsette og utøve håndverk. Eller du bruker utdannelsen din som grunnlag for et studie. Uansett hva du bestemmer deg for: Vi støtter deg.

WashTec Cleaning Technology GmbH er siden mars 2016 stolt bærer av kununu-kvalitetsmerket TOP COMPANY og OPEN COMPANY. Den ledende vurderingsplattformen av arbeidsgivere, kununu.com, utmerker arbeidsgivere med kvalitetsmerker, som har en høy kvote av tilfredse medarbeidere og i tillegg har en høy dialogberedskap.

 

Dette kan muligens også være av interesse