Meny
header_nachhaltigkeit.jpg
Schließen
Tjenestenummer

Telefon kontor - service - service vakt - salg - bestillinger.

800BILVASK (8002458275)

WashTec Bilvask

Besøksandresse: Slependveien 108
Postadresse: Slependveien 108, 1396 Billingstad

Kontakt personer service:

Lars Sandstad
Telefon: 004790948100

Kontakt person salg:

Tom Viktor Karlsen
Telefon: 004791880778

Kontakt skjema

Bærekraftighet

Handle bærekraftig.
Sikre fremtiden.

Bærekraftig virksomhet sikrer fremtiden vår. Både til bedriften, men også miljøet. Derfor preger dette det vi gjør allerede i dag: Vi bruker ressurser skånsomt. Vi tar ansvaret vårt ovenfor medarbeidere og miljøet alvorlig. Vårt mål er å skape verdier som blir: Og å etterlate oss en økologisk og sosial intakt verden for følgende generasjoner.

Fremme potensiale

Våre medarbeidere er grunnlaget for vår suksess. Derfor legger vi vekt på å ha et arbeidsmiljø, hvor alle føler seg vel og kan utfolde seg. Faglig og personlig. Fornuftige lønninger, fordeler og kvalifiseringstilbud er en selvfølge for oss. Vi fremmer også helsen til våre medarbeidere, og lar yrkesliv og privatliv forenes sammen.

Vi legger vekt på gjensidig respekt i den daglige omgangen med hverandre. Vi fremmer kulturelt mangfold og toleranse i bedriften vår. Vi satser også på å få inn flere kvinner i tekniske yrker og ledelsestillinger. Siden 2005 har alle medarbeidere i WashTec gruppen en enhetlig etikk-kodeks, og det kontrolleres regelmessig at den overholdes. 

Handle bevisst

Bærekraftig handling er en vesentlig del av vår bedriftskultur. Dette bekrefter våre sertifiseringer iht. følgende normer:

  • EN ISO 9001: 2008 garanterer ansvarsbevisst kvalitetshåndtering – en selvfølge for fremtidsrettede bedrifter 
  • EN ISO 14001: 2004 supplementerer vårt krav om miljøbevisst handling – og gir deg en overbevisende konkurransefordel
  • SCC**: 2011 – Safety Certificate Contractors forebygger fare og sikrer sikkerheten og helsen til våre medarbeidere, gjennom preventive tiltak.

Tar ansvar

Som global bedrift vil vi være et forbilde. Både i dag og i fremtiden. Det gjør vi ved å senke vår bruk av ressurser ytterligere, ved å redusere utslipp og unngå avfall. Allerede i dag tar vi miljøhensynet med i alle prosesser, produkter og tjenesteytelser - både små og store.

Vi har f.eks. siden 2007 utstyrt alle nye dieselkjøretøy med filtre, som reduserer partikkelutslippet med inntil 99 prosent. Vi handler også omtenksomt i hverdagen på kontoret: Vi bruker klimanøytrale forsendelsesystemer for brev og pakker, og bruker FSC-papir av økologisk, bærekraftig skogsdrift. Små steg som kan gjøre stor forskjell, alt i alt.

Dette kan muligens også være av interesse